Internacional 13/08/2015

El cas del pare que va deixar morir ofegada la seva filla a Dubai és de 1996

La notícia la va publicar el canal Emirates 24/7 amb el testimoni d'un policia que després ha aclarit que s'estava referint als pitjors casos que havia vist en tota la seva carrera

Ara
1 min
'Emirates 24/7 es fa ressò del cas d'una noia de 20 anys morta ofegada després que el seu pare impedís que fos rescatada per un equip de socorristes

BarcelonaL'agència AFP ha aclarit que el cas de la noia de 20 anys que va morir ofegada en una platja de Dubai (Emirats Àrabs Units) després que el seu pare impedís als socorristes que la toquessin va passar l'any 1996. La notícia la va difondre el canal de notícies Emirates 24/7 i ràpidament els mitjans de comunicació de tot el món se'n van fer ressò a través d'un teletip d'AFP.

El canal Emirates 24/7 va publicar la història sense precisar quan havia passat, donant a entendre que era recent. El tinent coronel de la policia de Dubai Ahmed Burqibah va explicar que els fets van tenir lloc en una platja de Dubai, després que la família de la víctima s'hi desplacés per fer un pícnic i banyar-se. El policia va explicar que la jove estava nedant quan, de sobte, es va començar a ofegar i va cridar per demanar ajuda. En aquell moment, dos membres de l'equip de rescat de la platja s'haurien afanyat per socórrer la noia, moment en què haurien topat amb l'impediment del pare. L'home s'hauria posat violent amb els socorristes i els hauria advertit que preferia que la seva filla morís abans de ser tocada per un "home desconegut" perquè la "deshonraria".

En una versió actualitzada de la notícia, el policia explica a Emiratres 24/7 que quan va explicar la història s'estava referint als pitjors casos que havia vist "en tota la seva carrera". La policia de Dubai ha confirmat via Twitter a AFP que és una història antiga.

stats