Internacional 25/08/2015

La primera ministra d'Escòcia ajuda un home a demanar matrimoni al seu xicot

Nicola Sturgeon fa d'intermediària i explica la història en una sèrie de piulades a Twitter

Ara
1 min
Sturgeon, durant la declaració d'amor

BarcelonaÉs la primera ministra d'Escòcia, la líder del Partit Nacionalista Escocès (SNP) i, des de les últimes eleccions britàniques, una de les polítiques més influents del Regne Unit. Però avui tothom parla de Nicola Sturgeon com a matrimoniera. Ho fa després que la mateixa primera ministra publiqués al seu compte de Twitter la història (amb final feliç) d'una petició de matrimoni que va fer ella mateixa, però per encàrrec.

Els fets van tenir lloc dilluns, durant un míting polític a Oban, una localitat de l'oest d'Escòcia. En acabar el míting un home, Paul, es va acostar a Sturgeon i li va fer una petició inusual: que fos ella qui li preguntés al seu xicot, Ian, si es volia casar amb ell. Paul es va posar de genolls i Sturgeon li va fer la pregunta, una seqüència que ella mateixa ha explicat a Twitter. "Moment fabulós durant un míting públic a Oban captat en aquesta imatge", explica la primera piulada, mentre que la segona apunta: "Paul, a qui veiem aquí amb un genoll a terra, em va demanar que fes la proposta de boda en nom seu".

A la tercera i última piulada, la primera ministra explica el final de la història: "És un plaer informar que Ian va dir que sí. Felicitats a tots dos", una entrada que conclou amb dues emoticones de cors.

stats