Internacional 02/03/2019

Nous enfrontaments mortals al Caixmir mantenen la tensió entre l'Índia i el Pakistan

Almenys 7 persones han mort les últimes hores: civils dels dos bàndols i 2 soldats pakistanesos

Ara
1 min
Nous enfrontaments mortals al Caixmir mantenen la tensió entre l'Índia i el Pakistan

BarcelonaLa regió del Caixmir, disputada entre l'Índia i el Pakistan, ha registrat nous enfrontaments mortals des de divendres a la nit i manté la tensió bèl·lica entre els dos països que s'havia començat a dissipar quan el Pakistan va entregar el pilot indi que havien detingut quan va fer una incursió al seu territori.

Un projectil pakistanès va impactar en un habitatge de la part índia i va matar tres persones, concretament una mare, la seva filla i el seu fill, mentre que el pare de la família va ser traslladat a l'hospital i està estable, segons fonts índies.

En un foc creuat entre forces de seguretat pakistaneses i índies al llarg de la línia de control –que separa la part del Caixmir sota control pakistanès de la part sud, sota control indi– els pakistanesos denuncien també la mort de quatre persones en el seu bàndol, dues de les quals soldats.

atemptat suïcida el passat 14 de febrer al Caixmir controlat per l'Índia que va matar 40 soldats indisva ser tornat a l'Índia aquest divendres mateix en el que semblava un gest de pau

Seguidors del partit de Narendra Modi, el BJP, amb màscares del pilot retornat pel Pakistan.
stats