Internacional 18/06/2019

Quatre ferits a Toronto en un tiroteig durant la celebració de la victòria a la NBA dels Raptors

Hi ha tres detinguts i la policia ha demanat a la ciutadania que enviï imatges dels fets

Ara
1 min
Un moment de la celebració al centre de Toronto,

BarcelonaQuatre persones han resultat ferides, dues de les quals de gravetat, en un tiroteig durant la celebració de la victòria dels Toronto Raptors d'enguany a la NBA. Almenys dos milions de persones participaven en la desfilada de commemoració del primer títol de l'equip de bàsquet de la ciutat canadenca a la plaça de Nathan Phillips, al davant de l'Ajuntament, quan s'han sentit trets i una gran part dels assistents ha començat a córrer.

La policia ha aconseguit calmar la massa sense que hi hagi hagut més incidents. Hi ha tres detinguts i s'han trobat dues armes de foc. L'Ajuntament demana als ciutadans que enviïn les imatges que han pogut gravar per avançar en la investigació. No es tem per la vida de cap dels ferits.

El jugador Kyle Lowry eleva la copa davant dels fans.

Els Raptors són l'única franquícia canadenca de la NBA i van guanyar per primer cop la final dijous davant els Golden State Warriors. El primer ministre canadenc, Justin Trudeau, participava en la cerimònia amb els jugadors, que van desfilar amb cinc autobusos de dos pisos entre la multitud.

Fans dels Raptors durant la desfilada.
stats