Casament reial
Internacional 29/04/2011

La reina es perdrà la festa posterior a la cerimònia

El príncep Enric, padrí del nuvi, s'ha encarregat d'organitzar una vetllada que acabarà amb música de discoteca. La festa se celebrarà al palau de Buckingham fins a les 6.00 del matí de dissabte

Agències
1 min
La reina Isabel II, ahir a Londres

LondresLa reina Isabel II i el seu marit, el duc d'Edimburg, no es quedaran a la festa que el príncep Guillem i Kate Middleton oferiran aquesta nit a 300 amics de la parella i familiars. La reina es perdrà així el discurs que té preparat el seu nét Enric, germà petit de Guillem, en la seva condició de padrí de les noces, així com el discurs que farà el pare de la núvia, Michael Middleton.

La festa se celebrarà al palau de Buckingham i ha estat organitzada pel pare del nuvi, el príncep Carles. Està previst que l'acte comenci a les 18.00 h (hora local) i hi hagi un sopar i un ball posterior. Entre els músics que actuaran a la festa hi ha la cantant Ellie Goulding, coneguda per la seva versió de Your song del cantant Elton John, que també serà entre els convidats, i el cantant Joss Stone. El príncep Enric, a qui li agraden molt les festes, serà el responsable de l'última part de l'acte, que inclourà música de discoteca. A les 6.00 del matí de dissabte, els invitats que encara segueixin en peu podran agafar forces amb un esmorzar a base d'entrepans i cafè que està previst servir.

La reina i el seu marit deixaran Londres immediatament després de la cerimònia d'aquest matí i és molt probable que vagin cap al castell de Windsor, on passen molts caps de setmana.

stats