Internacional 21/06/2015

Què passa quan s'instal·la una guarderia en una residència d'avis?

Una insòlita residència de Seattle serveix de punt de trobada entre generacions. Una directora busca diners per filmar un documental sobre el centre

Ara
1 min

BarcelonaEs diu Providence Mount St Vincent i es troba a Seattle. És una residència d'avis ben peculiar: al centre no només hi viuen de forma permanent 400 avis, sinó que de dia hi assisteixen desenes de nens i nenes que necessiten un lloc on estar-se quan han acabat l'escola i els seus pares encara treballen.

Una guarderia en una residència d'avis? L'Evan Briggs, una cineasta que va visitar la residència i es va quedar tan impactada pel que va veure, va decidir filmar aquesta iniciativa. Va passar dies treballant al centre, rodant tot el que hi succeïa, i ara busca finançament per fer realitat el seu documental, 'Present perfect', del qual de moment només hi ha un tràiler. Un tràiler que ja s'ha tornat viral.

Briggs vol mostrar com la vida dels residents va canviar de manera dramàtica quan van instal·lar la guarderia a la residència. La interacció entre nens i ancians ha funcionat, i tots dos grups es beneficien enormement d'una experiència que, si més no de moment, és única al món.

stats