Internacional 17/04/2014

Joe Biden s'estrena a Instagram amb un 'selfie' amb Barack Obama

En menys d'un dia, el vicepresident dels Estats Units ha obtingut més de 46.000 seguidors i 22.000 'likes' del seu primer 'selfie'

Efe
2 min

WashingtonEl vicepresident dels Estats Units, Joe Biden, s'ha unit a Instagram aquest dimecres amb un 'selfie' –una autofoto– amb Barack Obama a dins del cotxe oficial de camí a Pennsilvània, on han anunciat noves mesures de formació laboral. El mateix Joe Biden ha publicat la foto també al seu compte de Twitter.

Joe Biden ha pujat la foto a la xarxa social amb el missatge "He trobat un amic per sortir al meu primer 'selfie' a Instagram. Gràcies per seguir-me, i continueu atents". En poc més de vuit hores aquesta fotografia ha obtingut més de 22.000 'likes'.

Als seus 71 anys, Biden s'ha obert un compte a Instagram amb el nom d'usuari 'VP' (vicepresident), on de moment ha publicat quatre fotos i en menys d'un dia ha aconseguit més de 46.000 seguidors.

De fet, la primera fotografia amb la qual es va estrenar a la xarxa ha generat polèmica entre els mitjans nord-americans, ja que les protagonistes són unes ulleres de sol de la marca Ray-Ban i estan situades en un primer pla, sobre la taula del seu despatx.

Les altres dues fotografies que ha publicat són del seu viatge a Pennsilvània.

Un 'selfie' és una autofoto d'una o més persones feta a través d'un dispositiu mòbil o tauleta i que, de vegades, pot ser compartida a les xarxes socials. És una nova moda a la qual no es resisteixen ni els polítics ni les estrelles de Hollywood. El 'selfie' més comentat fins al moment és el que es va fer Barack Obama amb el primer ministre britànic, David Cameron, i la primera ministra danesa, Helle Thorning-Schmidt, durant el funeral de l'expresident sudafricà Nelson Mandela.

stats