Internacional 29/08/2017

Uns 'stiletto', el calçat elegit per Melania Trump per visitar les inundacions de l'huracà 'Harvey'

Les sabates de taló que va triar la primera dama dels EUA per viatjar a la zona del desastre van desaparèixer en baixar de l'Air Force One a Texas

Ara
2 min
Melania Trump i DOnald Trump en direcció a l'avió que els portava aquest dimarts cap a Texas, on l'huracà Harvey ja ha deixat una desena de morts

BarcelonaLa primera dama dels Estats Units ha tornat a ser notícia per la seva poca vista mediàtica a l'hora de triar la seva indumentària. Melania Trump va viatjar fins a Texas aquest dimarts per comprovar de primera mà, al costat del seu marit, el desastre que ha provocat l'huracà 'Harvey'.

La 'first lady' va intentar feminitzar un 'look' d'aviadora amb uns 'stiletto' negres que feien joc amb uns pantalons 'capri', un jersei i unes ulleres de sol que no es va treure davant les càmeres, tot i que estava plovent. També portava una 'bomber' de color verd militar, que pràcticament segellava la seva inspiració en la pel·lícula 'Top Gun'. Les sabates, però, van ser el que més va irritar les xarxes, molt conscienciades amb el fet que les monumentals inundacions han deixat en aquesta zona dels EUA una desena de morts, milers de desplaçats i un caos que tots els experts apunten que tardarà molt a ser superat.

Melania Trump, amb vambes i una gorra, en baixar de l'avió a Texas

L'estilisme de la dona de Trump va provocar molts comentaris que assenyalen, a la xarxa, que davant la desgràcia aliena, la preocupació de l'exmodel era principalment aparèixer bonica a les fotos. També li van recriminar que les sabates fossin del tot inadequades per visitar zones inundades. Tal va ser l'enrenou, que en baixar de l'avió, Melania ja portava un nou 'look', molt allunyat de la sofisticació dels 'stiletto'. Tant, que va semblar improvisat com a reacció als comentaris. L'eslovena va baixar de l'Air Force One amb una camisa blanca, pantalons negres i una gorra en la qual es podia llegir "FLOTUS", que són les sigles en anglès de 'First lady of the United States' [Primera dama dels Estats Units]. Als peus, unes vambes de la marca Adidas de color blanc.

stats