Publicitat
Publicitat

Un testimoni assegura que l'avió de Germanwings volava "més baix del normal"

Un resident de la localitat de Méolans-Revel explica que la poca altitud de l'avió li ha cridat l'atenció, a l'emissora de ràdio Europe 1

L'avió de Germanwings que s'ha estavellat aquest dimarts als Alps francesos volava més baix del normal, segons han explicat dos alcaldes de la zona i un resident a l'emissora de ràdio Europe 1. Jean-Paul, un resident de la localitat de Méolans-Revel, ha explicat que l'avió li ha cridat l'atenció: "He vist un avió que volava una mica més baix del normal, tot i que, estava a uns 4.000 metres d'altitud i no m'ha semblat inquietant".

L'alcalde de Prads Li Bléone, Bernard Bartoleni, ha explicat que el sinistre s'ha produït a "una altitud de més de 2.000 metres i que és de difícil accés". "Ningú pot informar sobre res perquè estem a dues hores i mitja de l'últim lloc habitat i el massís se situa en plena muntanya", ha aclarit.

L'alcalde de Méolans-Revel, Daniel Million, ha expressat que des d'aquesta localitat pròxima al lloc del sinistre "no es pot veure res" i, segons ell, l'avió s'hauria estavellat "darrere d'un cim". Des Météo France, el servei meteorològic francès, s'ha informat que les condicions eren "particularment tranquil·les" en el moment del sinistre. "Les condicions eren fins i tot òptimes amb un temps sec i un cel totalment clar durant tot el matí", han assenyalat. El vent era escàs, pràcticament nul, i no hi havia núvols 'perillosos'".