Internacional 19/04/2013

Mor un policia en un tiroteig en un campus de Cambridge, prop de Boston

Els fets han passat aquesta matinada de divendres, hora catalana, a l'Institut Tecnològic de Massachusetts. La policia busca l'autor o autors dels fets

Efe
1 min
Agents de policia busquen el o els responsables del tiroteig en que ha mort un policia al campus del MIT a Cambridge / EFE

WashingtonUn policia del campus universitari de l'Institut Tecnològic de Massachusetts (MIT), a Cambridge (Massachusetts), ha mort aquesta matinada de divendres en un tiroteig a la mateixa universitat. L'agent ha mort a l'hospital, a conseqüència de les ferides de bala, segons ha informat la cadena de televisió CBS.

Els fets han passat al voltant de les 22.30 h −a les 4.00, hora catalana−, quan l'oficial ha acudit a la confluència entre els carrers Vassar i Main del complex universitari, després de rebre l'avís que hi havia aldarulls. En arribar-hi, l'agent ha sigut tirotejat. Ara la policia busca l'autor o autors de l'agressió.

El campus es troba a les proximitats de Boston, que aquesta setmana ha estat l'escenari de la doble explosió durant la marató de la ciutat, en què van morir tres persones.

stats