Internacional 24/08/2014

Troben 18 immigrants morts en una llanxa al sud de Lampedusa

Divendres passat van arribar de cop 3.500 persones en diferents embarcacions a aquesta illa des d'altres punts de la costa italiana

Efe
1 min
Una barca amb nombrosos immigrants és interceptada prop de l'illa italiana de Lampedusa / Marina Militar Italiana

RomaLa marina italiana ha trobat els cadàvers de 18 immigrants en una llanxa pneumàtica en què anaven 73 persones més i que estava a la deriva al sud de les costes de l'illa italiana de Lampedusa.

En un comunicat la marina ha informat que ha trobat aquests immigrants morts a la matinada però que es desconeixen les causes de la defunció.

Així mateix, ha informat que des de divendres passat en diverses operacions es van rescatar 3.500 immigrants que anaven a bord de diverses embarcacions per travessar el canal de Sicília i arribar des del nord d'Àfrica a les costes italianes.

L'últim rescat s'ha produït a primera hora d'aquest matí quan s'ha localitzat una barcassa amb 215 immigrants, 55 d'ells dones i 39 menors.

Aquesta nova tragèdia al Mediterrani s'uneix a la de divendres passat davant les costes de Líbia, en què va naufragar una barcassa amb prop de 300 persones a bord, de les quals ara com ara s'han pogut recuperar 20 cadàvers i n'hi ha 170 que encara estan desaparegudes, segons informen els mitjans italians.

Des de principis d'any han arribat a les costes italianes 110.000 immigrants.

stats