Internacional 19/12/2014

Troben vuit nens morts a punyalades en una casa al nord d'Austràlia

A l'habitatge també hi havia una dona de 34 anys amb ferides d'arma blanca al pit. De moment no s'ha establert la seva relació amb els infants, però fonts policials apunten que podria els podria haver matat per, després, intentar suïcidar-se

Efe
2 min
Dues dones ploren davant l'habitatge en la qual s'han trobat vuit nens morts / EFE

SydneyVuit nens, d'entre 18 mesos i 15 anys, han estat trobats aquest divendres morts a punyalades en una casa de la localitat australiana de Cairns, al nord-est d'Austràlia, segons ha informat la policia del país. Una dona, de 34 anys, també ha estat trobada a l'habitatge amb ferides d'arma blanca al pit. De moment no s'ha establert la relació entre els nens morts i la dona, encara que segons el diari 'The Australian', que cita fonts policials, aquesta hauria matat als menors i després hauria intentat suïcidar-se.

La dona ha estat traslladada a l'hospital i ajuda als agents en les investigacions, però de moment no ha estat posada sota arrest, segons la policia. La casa, que ha estat acordonada per la policia, està situada al barri de Manoora, una zona de perfil socioeconòmic baix on es concentren residents que depenen de l'assistència social i les baralles i delinqüència són freqüents.

L'inspector Bruno Asnicar ha dit que la situació està sota control, i ha descartat qualsevol perill per a la població. "Aquest ha estat un incident tràgic, però no hi ha cap raó perquè la població estigui preocupada per la seva seguretat", ha declarat. L'agent ha indicat que l'escena del crim romandrà tancada diversos dies fins que els equips forenses hagin acabat la seva investigació i que. Fins llavors, "no podrem establir amb claredat cap tipus de relació", ha afirmat l'inspector.

El primer ministre australià, Tony Abbott, ha qualificat de "descoratjador" el succés, que ha commogut el país en la mateixa setmana del segrest en una cafeteria de Sydney que va acabar amb la mort de dos ostatges i l'assaltant. "A tots els pares se'ns remouen els budells de tristesa pel que ha passat. Aquest és un crim horrible. Aquests són dies difícils per al nostre país", ha expressat Abbott en un comunicat.

stats