Internacional 12/07/2019

Almenys 37 persones ferides per fortes turbulències en un vol d'Air Canada

L'avió, que viatjava de Vancouver a Sydney, ha hagut de fer un aterratge d'emergència a Hawaii

Ara
2 min
Imatge de l'interior de l'avió d'Air Canada després d'haver patit l'onada de fortes turbulències.

BarcelonaAlmenys 37 persones han resultat ferides durant un vol d'Air Canada a causa d'una sèrie de fortes turbulències que han provocat que l'avió hagi hagut de fer un aterratge d'emergència. L'aparell, en què viatjaven 284 passatgers i la tripulació, anava de Vancouver a Sydney, tot i que ha acabat aterrant a Hawaii.

Segons han informat fonts de la mateixa companyia aèria, trenta persones han estat traslladades a un hospital de Honolulu per ser ateses pels danys ocasionats per les turbulències. Nou d'aquests passatgers presenten ferides de consideració.

Un dels passatgers ha captat aquesta imatge durant les turbulències del vol d'Air Canada.

Air Canada ha explicat que l'aparell, un Boeing 777-200, "es va creuar amb fortes turbulències sobtades quan feia dues hores que havien sobrevolat Hawaii". La companyia també ha detallat que, un cop aterrat l'avió a Honolulu, està organitzant un nou vol per portar aquests passatgers a Austràlia, tal com estava previst.

El relat dels testimonis

"Vam notar la turbulència i tots [els passatgers] vam topar contra el sostre de l'avió, tot va caure a terra... la gent va sortir volant", ha explicat una dels testimonis, Jess Smith, a la televisió local de Hawaii KHON.

"Vaig veure com algunes persones que no tenien posat el cinturó van sortir disparades cap al sostre, així que [la turbulència] va ser bastant intensa", ha apuntat un altre passatger al mateix mitjà de comunicació.

A través de les xarxes socials, diversos dels afectats també van fer referència a l'incident. En general tots es mostraven "extremadament commocionats" per la virulència de les turbulències. Alguns d'ells asseguraven que la cabina estava ensangonada i plena de bonys a causa dels cops dels passatgers contra el sostre de l'aparell.

stats