Internacional 12/02/2015

Dos diputats es barallen a cops de puny en el Parlament d'Ucraïna

Els dos parlamentaris són membres d'una comissió sobre corrupció. Amb sang a la cara, han hagut de ser separats per dos soldats

Ara
1 min

BarcelonaPoques hores després que els quatre líders reunits a Minsk hagin aconseguit segellar un alto el foc per a Ucraïna, el Parlament del país ha tornat a ser escenari d'un acte violent. Iegor Sobolev i Vadim Ivhenko, tots dos membres de la comissió parlamentària que debat sobre corrupció, han protagonitzat una violenta baralla a cops de puny en un dels passadissos de la cambra, que ha estat captada per les càmeres de televisió.

La baralla ha tingut lloc davant d'altres diputats i periodistes. Quan ha començat, un home els ha intentat separar, però sense èxit. Ha calgut la intervenció de dos soldats per aturar la baralla i separar els dos diputats. Una baralla curta però intensa, no una simple bufetada sinó una mena de combat de boxa que ha acabat amb tots dos amb sang a la cara, discutint-se encara, però ja només de paraula, sempre separats pels dos soldats.

L'episodi d'aquest dijous no ha estat un fet aïllat en un Parlament que ha arribat a viure autèntiques batalles campals.

stats