Internacional 08/01/2014

Culpen una empresa espanyola de construir el primer pont llevadís de Xile amb les plataformes invertides

El govern de Sebastián Piñera exigeix a la constructora Azvi que assumeixi les despeses de reparació de l'error

Ara
1 min

BarcelonaEl govern xilè exigirà a l'empresa constructora espanyola Azvi que pagui les despeses de reparació del primer pont llevadís del país, després de comprovar que les plataformes de la construcció s'han instal·lat invertides. L'indici més evident d'aquest error és que, mentre en una de les plataformes el carril bici transcorre per la dreta, en l'altre ho fa per l'esquerra.

Segons informen mitjans xilens, el president, Sebastián Piñera, havia d'inaugurar el pont Cau Cau, que uneix Valdivia amb l'illa Teja, aquest gener. L'obra s'havia anunciat, des d'un inici, com la més emblemàtica impulsada pel seu executiu, en ser el primer pont basculant del país. Tanmateix, l'efemèride es farà esperar, ja que primer s'haurà de restaurar la coberta del pont.

Piñera ha comparegut davant els mitjans, però, per desmentir algunes de les informacions publicades en els mitjans, que apuntaven a errors estructurals en l'obra. El president Xilè ha assegurat que els braços hidràulics estan col·locats correctament i que l'únic error es troba a la coberta del pont.

stats