BÀSQUET
Misc 09/08/2019

El Barça supervisarà l’operació de genoll d’Heurtel

El base del Barça haurà de passar pel quiròfan després de lesionar-se amb la selecció de França

i
àlex Gozalbo
2 min
Thomas Heurtel

BarcelonaThomas Heurtel, base del Barça de bàsquet, serà intervingut dilluns a França d’una ruptura parcial del tendó rotular del genoll esquerre. El director de joc es va lesionar durant la concentració de la selecció francesa per preparar la Copa del Món que es disputarà a la Xina. La intervenció quirúrgica serà realitzada amb la presència i la supervisió dels serveis mèdics del club blaugrana. El temps de baixa no es concretarà fins que acabi la intervenció, però l’entitat treballa amb la idea que no podrà comptar amb ell per a l’inici de la temporada.

Patrick Beesley, mànager general de la selecció francesa, i Vincent Collet, entrenador, van decidir convocar Élie Okobo i no Léo Westermann per ocupar el lloc d’Heurtel. La seva baixa alterarà, a més, el rol de Frank Ntilikina, jugador dels New York Knicks. “Estic decebut pel que li ha passat al Thomas. Ens dol perdre’l en aquesta fase de la preparació, però la seva baixa ha de servir de motivació per a l’equip i per aferrar-nos als nostres objectius”, ha reconegut el jugador. França compartirà grup amb la República Dominicana, Alemanya i Jordània. “Intento aportar tot el que puc a l’equip, ja sigui passant la pilota, anotant, defensant o rebotant. Penso en primer lloc en els objectius col·lectius abans que en els meus objectius individuals”, afegeix Ntilikina.

Víctor Sada, ajudant el planter

El Barça va definir ahir la nova estructura d’entrenadors del bàsquet formatiu. Una de les novetats és la incorporació de Víctor Sada, que serà ajudant de Ferran Anguera a l’equip cadet B. Diego Ocampo (filial), Mateo Rubio (júnior), Carlos Flores (cadet A), Mario del Campo (infantil A), Manel Muñiz (infantil B) i Oriol Barrera (minibàsquet) completen l’organigrama.

stats