14/07/2011

Teddy Bautista ja ho cantava

2 min

El músic Sabino Méndez, compositor de temes mítics com el Cadillac solitario de Loquillo y Los Trogloditas, va sortir l'altre dia en nom de la nova junta directiva de la SGAE (val a dir que els portaveus de la junta directiva de la SGAE són com un gran festival retro: surt Caco Senante i et ve el cap el Mojo Picón , surt Víctor Manuel i de seguida et poses a taral·lejar el Sólo pienso en ti ... Una delícia per als nostàlgics, no em diran que no).

Sabino va sortir, doncs, i va llegir un comunicat en què l'entitat de gestió feia saber que acceptava la dimissió de Don Eduardo Bautista, Teddy per als amics i sequaços, com a president, tot i que sense oblidar-se d'expressar "la màxima confiança en l'honorabilitat" de Bautista. L'osset Teddy té, sens dubte, uns amics lleials, amb els quals vivia feliç al Paradís del Canon (digital).

Fins que va venir el fiscal i va fer malbé tant de goig i gaubança. Esgarrifa pensar què hauria de succeir perquè els membres de la junta de la SGAE arribin a qüestionar-se l'honorabilitat del seu (per ara) expresident. I és que la imputació de Teddy Bautista per qualsevol mena de desfalc no tan sols era una cosa esperada i previsible, en vista de la molt abusiva gestió de l'interfecte com a president dels Recaptadors Sense Pietat. És que fins i tot ell mateix ja ho havia anunciat al musical Jesucristo Superstar , on interpretava ni més ni menys que el paper de Judas i cantava aquesta lletra: " A mí por el fango se me arrastrará, / ahora la historia me condenará..." Ja ho veuen: la justícia poètica no deixa mai res a l'atzar.

stats