Opinió 19/06/2017

Cinc menús migdia top a Andorra (II)

Menjar bé, ràpid i a preu raonable; al migdia no estem per tonteries. És possible? I tant que sí!

3 min

Andorra la VellaHi ha publicacions d’aquest humil blog que mereixen segones parts. Perquè han generat un interès més alt que d’altres, i també perquè en el primer article s’hagin quedat fora bones recomanacions. Aquest és el cas. Fa uns mesos ja us recomanava Cinc menús migdia top a Andorra on hi apareixien el Buda Gastro, Les Closes, Mínims La Borda Vella i el 1940. Avui ampliem la nostra llista. Propostes variades, ràpides i a preus assequibles per a un dia laborable.

Don Felix Lounge


Situat a Escaldes, al costat de l’hotel Roc Blanc. Un restaurant italià d’ambient modern que ofereix dues opcions de menú. Un més curt amb tres plats per triar de primer, i tres de segon, més postres, per 10 euros, i un de més ampli per 12,50 euros. Begudes a part. Sempre hi trobareu amanides, pasta, pizza i plats de carn. De la meva experiència destaco el provolone al pesto i la pasta fresca que fan ells mateixos. Menú complet que fa que després costi una mica tornar a treballar!

Mira K Bé


Local obert no fa gaire amb gent jove i entusiasta a la direcció i a la cuina. Ja diuen ells que quan es llueixen més és al vespre amb les seves tapes creatives i diferents, però això va de menús, i al migdia en trobareu un per uns 12 euros amb plats lleugers, perfectes per fer un parèntesi a la feina. Decoració molt agradable i servei impecable. Opcions de carn, peix i amanides amb tocs originals. De la meva experiència destaco el tataki de tonyina, un plat que per si sol ja val el menú. Ara, haurem de tornar un vespre a tastar les tapes.

Refugi Alpí


És veritat que és l’opció amb el preu més alt d’aquesta breu selecció, 15 euros més begudes, però la veritat és que el menú és fantàstic i la sala, sensacional. Tres plats on triar de primer, de segon i postres. Habitualment trobareu opcions d'amanida, verdura, pasta, carn i peix. Molt variat amb preparacions generoses fetes amb ingredients de qualitat. Un exemple de menú, raviolis de formatge i pera, ‘faux’ filet amb salsa de ceps i pastís de plàtan amb salsa de xocolata. Ara, després, que treballi Rita!

K l’Irina


La Irina ja oferia bons menús al Quarts de Quinze, al cap del carrer. Ara ja fa uns anys que ho fa amb el seu nom a la porta davant del pàrquing del Parc Central. El menú va amb el seu estil. Plats sense complicacions, casolans i molt bons. Saltejat de verdures, espaguetis al pesto, cua de rap al forn amb salsa de taronja o babette al grill amb patates són propostes que us podeu trobar fàcilment. Bon preu, 11,30 euros amb aigua o copa de vi. Ah! I si hi trobeu la panacotta... Bravo!!!

Plató Restaurant

Per 14,80 euros, begudes a part, al restaurant de l’Art Hotel trobareu un menú amb plats dignes d’una carta més que d’una fórmula per al migdia. Podreu triar sempre entre quatre opcions que s’allunyen una mica dels plats típics de menú. A més, a l’estiu teniu la terrassa vora el riu per dinar a la fresca. Exemples del que trobareu: ‘vitello tonnato’ amb tàperes o timbal de tomàquet, albergínia i carbassó gratinat com a primers, arròs caldós de musclos, tagliata de bou amb ruca i parmesà de segon, i pastisseria variada o fruita per postres. Ah! I tenen la carta immillorablement etiquetada per a persones que pateixin alguna intolerància, i això és un gran exemple.

stats