Parròquies 13/12/2022

L'avinguda Esteve Albert recupera el sentit únic

Talls intermitents de trànsit demà i dijous entre les 9 i les 20 hores

ARA Andorra
2 min
Imatge del tram afectat.

Escaldes-EngordanyDesprés de la finalització de les obres de Fiter i Rossell, es restableix la circulació en sentit nord al carrer Esteve Albert (tram comprès entre el carrer Manel Cerqueda i Escaler i el carrer Josep Viladomat) a partir d'aquest dimecres, 14 de desembre. Amb els treballs impulsats a l'avinguda Fiter i Rossell es va condicionar un carril addicional a Esteve Albert en direcció a la rotonda de la Dama de Gel per convertir aquesta via en un carrer de doble sentit i assegurar així la circulació al centre de la parròquia d'Escaldes-Engordany. La Taula Nacional de Mobilitat demana ara, un cop enllestides les obres, recuperar el sentit de circulació anterior.

Paral·lelament, i també a partir del 14 de desembre, la circulació pel carrer Esteve Albert patirà alteracions per les tasques de pavimentació que s'hi realitzaran. Així doncs, dimecres i dijous es faran talls intermitents des de les 9 a les 20 hores.

La via restarà restringida al trànsit el 16 de desembre, de les 9.30 a les 22 hores, per acabar les tasques de pavimentació. Tanmateix, des del comú asseveren que l'entrada i sortida als col·legis queda assegurada tot i els treballs.

D'altra banda, a causa de les tasques el 16 de desembre les línies de transport públic nacionals en sentit la Massana i Ordino es desviaran per François Mitterrand i Josep Viladomat cap a la rotonda d'Esteve Albert. Això farà que la parada de bus d'Esteve Albert quedi anul·lada en l'horari del tall. Els usuaris del transport públic poden utilitzar la parada del pont de Joan Martí Alanis.

Durant aquests tres dies es recomana a les persones que viatgen amb vehicle circular per Fiter i Rossell en cas de desplaçar-se cap a Andorra la Vella o cap al carrer Josep Viladomat en cas d'adreçar-se cap al centre d'Escaldes-Engordany.

stats