Parròquies 30/06/2022

Ordino celebra la festa del Roser amb una alta participació i bon temps

Els més petits han gaudit de la cursa d'ànecs pel riu de Segudet i altres proves de gimcana

ARXIU ANA
2 min
La plaça Major d'Ordino, aquest dissabte, abans de començar les actuacions de tarda amb motiu de la Festa del Roser.

OrdinoTal dia com avui de fa 10 anys, el 30 de juny de 2012, va ser notícia...

La parròquia d'Ordino celebra la Festa del Roser des d'aquest divendres i fins el proper dilluns amb diverses activitats organitzades per la comissió de festes de la parròquia. Aquest any, l'alta participació dels nens i joves, i el bon temps que ha acompanyat durant la jornada, han estat els protagonistes. La festa va començar amb el repic de campanes de la mitjanit d'aquest dissabte, i durant la nit ja hi va haver ball i discomòbil. Aquest dissabte a la tarda les activitats s'han centrat en els més petits, amb una cursa d'ànecs pel riu de Segudet i altres proves de gimcana.

L'Alda Babi és una de les joves que ha participat en l'organització de la festa, i ha explicat a l'ANA que, des del gener, el jovent de la parròquia ha treballat per preparar la celebració, decidir les orquestres i les activitats a fer. Al voltant d'una vintena de joves han estat els que han col·laborat i han permès que aquest cap de setmana s'ofereixin activitats i concerts adaptats als gustos del poble. 

Aquest dissabte a la tarda, els joves han preparat una activitat per als més petits. Més d'una trentena de nens i nenes han participat en la cursa d'ànecs que s'ha celebrat al riu del Segudet. A més, han fet altres proves de gimcana i han pogut gaudir d'una xocolatada a la plaça Major. 

Al vespre comença el ball amb l'orquestra Bora Bora, seguida d'una batucada i discomòbil. Per a diumenge, a banda de l'ofici religiós, al migdia hi haurà l'actuació de l'esbart de les Valls del Nord, la plega de roses, una cursa, i al vespre ball amb el grup Cocktail. Finalment, dilluns tindrà lloc la missa del jovent, a la tarda hi haurà parc infantil perquè juguin els més petits, i a la nit hamburguesada popular al Prat del Call, abans del ball de nit amb el grup Tremendos.

stats