Política 12/07/2022

90.000 euros de sou pel delegat de la Generalitat a Andorra

S'han fet públics els requisits per presentar candidatures al càrrec

ARA Andorra
2 min
Xavier Espot i Pere Aragonès.

Andorra la VellaLa Generalitat de Catalunya ha fet pública l’oferta per a la contractació del responsable de la futura delegació a Andorra. Es tracta d’un contracte laboral d’alta direcció i tindrà una retribució bruta anual de 90.008 euros. A més, tindrà dret “les indemnitzacions que corresponguin en concepte d’equiparació del poder adquisitiu i de la qualitat de vida”.

Les tasques del delegat serien: “facilitar la representació institucional del Govern de la Generalitat a Andorra, amb relació a les matèries que són competència de la Generalitat o d’interès per a Catalunya. Promoure i coordinar les relacions de col·laboració de la Generalitat i els seus òrgans adscrits o que en depenen amb els organismes internacionals amb presència a Andorra i amb relació a les matèries que són competència de la Generalitat o d’interès per a Catalunya. Dirigir, supervisar i impulsar l’activitat de la Delegació. Dirigir la coordinació de les oficines sectorials del Govern a l’exterior que actuïn en la seva àrea d’influència”.

Els requisits són: “experiència professional en funcions de direcció. Coneixements i/o experiència professional en l’àmbit de les relacions internacionals, el comerç internacional, les institucions governamentals o els organismes internacionals. Llicenciatura o grau en Ciències Polítiques, Relacions Internacionals, Economia, Dret o altres ciències socials relacionades amb l’àmbit d’actuació d’aquesta Delegació. Màster o postgrau en dret internacional, comerç internacional, relacions internacionals, estudis

europeus i cooperació al desenvolupament, o en altres matèries rellevants per als àmbits

d’actuació d’aquesta Delegació. Coneixements de la història i la realitat econòmica, política i social del país de destí i de les seves relacions amb Catalunya. Coneixement de francès i d’anglès, així com d’altres llengües estrangeres, amb un nivell B1 o superior. Coneixements d’organització de l’Administració pública. Capacitat de treballar tant en equip com de manera autònoma. Capacitat de crear i mantenir relacions de col·laboració amb contraparts rellevants de l’àmbit polític, social, empresarial, mediàtic i de l’Administració”.

stats