Política 08/10/2019

Desperta Laurèdia comanda l'alternativa a UL

Demòcrates, PS i fins i tot SDP aspiren a assolir un acord

Joan Ramon Baiges
1 min
Els cònsols major i menor de Sant Julià de Lòria, Josep Miquel Vila i Julià Call, durant la reunió de poble. / M. F. (ANA)

Andorra la VellaDesperta Laurèdia, la nova formació que lidera el jove Cerni Cairat, és la gran esperança de les forces polítiques de Sant Julià que volen impedir una victòria d'UL a les eleccions comunals del proper 15 de desembre. De moment no hi ha res tancat, només converses especialment amb Demòcrates, que són conscients de la impossibilitat de fer una llista pròpia, com el PS i, per descomptat, SDP, que s'ha allunyat de la línia de Josep Miquel Vila, que té la intenció de fer una nova llista per intentar la reelecció.

Des de DA veuen un "Pep Vila en descomposició" i mantenen l'esperança que es retiri de la cursa electoral per deixar només dues candidatures en la competició, ja que tres opcions deixaria el triomf en safata a Unió Laurediana. També es veu Cairat com a cap de llista i Desperta Laurèdia com la formació que ha de liderar els pactes i, encara que no hi ha un programa electoral concret, es confia a aconseguir un projecte que permeti "regenerar la parròquia", segons les mateixes fonts.

stats