Política 07/08/2019

Mateu exercirà com a ambaixador a partir de l'1 de setembre

El BOPA oficialitza la data en què Gaytan deixa les seves funcions i serà rellevat per l'exsíndic

Ara Andorra
1 min
El síndic general, Vicenç Mateu, durant el discurs. / M. M. (ANA)

Andorra la VellaVicenç Mateu començarà a exercir el seu càrrec d’ambaixador d’Andorra a Espanya l’1 de setembre. D’aquesta manera es confirma la data en què l’exsíndic general prendrà plena possessió del càrrec per al qual va estar nomenat el 19 de juny, juntament amb Eva Descarrega com a ambaixadora d’Andorra a França, Mònaco i com a delegada permanent del Principat a la Unesco, i Joan Forner com a representant permanent d’Andorra al Consell d’Europa. Cal destacar que ja en el moment del nomenament es va determinar que aquestes tres persones exercirien el càrrec a partir de l’1 de setembre i que aquest dimecres el Butlletí Oficial del Principat d'Andorra oficialitza aquesta data pel que fa a Mateu.

D’aquesta manera, el BOPA publica un decret a través del qual s’anuncia que l’actual ambaixador d’Andorra a Espanya, Jaume Gaytan deixarà aquest càrrec el 31 d’agost i que l’endemà ja exercirà Mateu.

Al mateix butlletí oficial d’aquest dimecres també es notifica que arran del nomenament de Justo Ruiz com a secretari d’Estat d’Esports, la vacant de l’escó que deixa al Consell General serà ocupada per David Montané, que era el següent a la llista nacional de Demòcrates + Independents.

stats