Política 30/01/2019

Rossell deixa la secretaria del partit i es postula per anar a les llistes

L'ex-secretari general no descarta possibles aliances amb la tercera via de Pintat o amb membres de Ciutadans Compromesos a la Massana

M. M.
2 min
Amadeu Rossell durant una entrevista. / LIBERALS D'ANDORRA

Andorra la VellaEl fins ara secretari general d'L'A, Amadeu Rossell, ha deixat el càrrec intern del partit i s'ha postulat per a anar a les llistes en les properes eleccions generals. Així ho ha comunicat el partit i també ho ha confirmat el mateix Rossell, que no vol concretar encara si formarà part a la llista nacional o a la parroquial de la Massana. "Queden decisions per prendre i s'ha de veure quina és la millor posició i on puc aportar més vots", ha justificat.

La decisió la va exposar aquest passat dimarts al vespre en la reunió de l’executiva liberal mantinguda a la seu del partit, que li va donar suport unànime. A partir d’ara, Gerard Estrella, actual secretari d’organització, s’ocuparà interinament de les funcions de la secretaria general del partit durant els pròxims mesos.

"Per tal de focalitzar tots els meus esforços, dedicació i energia en la cursa electoral és del tot necessari que deixi de ser secretari general", ha manifestat Rossell. L'actual consellera general, Judith Pallarés, ja va manifestar fa unes setmanes que volia encapçalar la llista parroquial. "Una possibilitat és la Judith de primera i jo de segon a la parròquia", ha deixat entreveure el mateix Rossell.

En relació al pacte fallit amb el PS a la parròquia massanenca, Rossell s'ha mostrat contundent: "Hem estat clars i transparents, el comitè va votar que no, s'ha d'acceptar i no ens poden retreure res". Ara, queda per definir si L'A es presenta en solitari a la Massana o trava una unió amb altres forces. L'ex-secretari general no descarta res, ni una possible aliança amb membre de Ciutadans Compromesos ni amb la tercera via de Josep Pintat. "En política no es pot descartar res, menys a Andorra i menys a la Massana".

Finalment, Rossell també s'ha expressat en relació a la renúncia de Clavera com a president del comitè liberal d'Escaldes-Engordany. "No sé exactament què ha passat, però em sap greu que es faci un gran rebombori d'una discussió que passa a tot arreu".

stats