Política 07/12/2022

Carine Montaner: "Fa falta maduresa política en aquesta legislatura"

Recorda que va assumir una baixada de salari tot i exercir de consellera general a ple temps

ARA Andorra
1 min
La consellera general no adscrita, Carine Montaner.

Andorra la VellaLa consellera general no adscrita i presidenta d'Andorra Endavant, Carine Montaner, considera que la decisió del Govern i dels grups de la majoria parlamentària de rebutjar a l'increment del salari d'acord amb l'IPC mostra que "fa falta maduresa política en aquesta legislatura". En aquest sentit, recorda que durant la sessió de Consell General del passat 13 de setembre va proposar una reducció dels salaris dels polítics i dels alts càrrecs, una decisió que el cap de Govern, Xavier Espot, va qualificar-li de "populista" i que "no donaria solució al problema de les finances públiques".

Davant l'acció presa per part de Demòcrates, Liberals i Ciutadans Compromesos, Montaner lamenta que, "molt sovint, la majoria al poder ens titlla de tots els noms i que després el que fa és aplicar en part el que havíem suggerit". "Fa falta maduresa política en aquesta legislatura", afirma.

D'altra banda, també recorda que quan va abandonar la formació Terceravia + Unió Laurediana + Independents, va assumir una reducció salarial del 50%, malgrat que exerceix com a consellera general a ple temps, en favor de continuar servint al poble andorrà.

stats