Política 08/02/2023

Conxita Marsol: "Igual dono la sorpresa i em quedo [al comú]"

La cònsol aposta per Astrié si finalment forma part de les llistes de DA a les eleccions generals

M. F. (ANA)
1 min
Al centre, la cònsol major d'Andorra la Vella, Conxita Marsol, durant el lliurament dels locals a les entitats aquest dimecres.

Andorra la VellaLa cònsol major d'Andorra la Vella, Conxita Marsol, no ha confirmat encara que abandona el comú per anar a les eleccions generals, però ho ha deixat entreveure. D'aquesta manera, qüestionada pels mitjans de comunicació sobre si ha de ser el cònsol menor, David Astrié, qui ha d'agafar el seu relleu al capdavant del comú, ha manifestat que "suposa que sí" que serà ell qui sigui cònsol major fins al final del mandat.

"Si marxo definitivament, perquè igual dono la sorpresa i em quedo", se li ha escapat a Marsol, creu que ha de ser Astrié qui prengui les regnes del comú i ha destacat que la "lògica" és que sigui ell l'escollit com a cònsol major per la resta de consellers. És més, ha defensat que l'avala també l'experiència d'aquests anys. "Jo estic decidida", ha manifestat Marsol sense desvetllar al 100% quina és la seva decisió, però ha afegit que "fins dissabte o diumenge" hi ha temps per prendre una decisió definitiva. En aquest sentit, ha manifestat que "no tot" depèn d'ella, ja que tot i ser "bastant autònoma i independent" forma part d'un partit i, per tant, entre "tots" s'ha d'acabar a de parlar "i prendre les decisions que considerem més necessàries pel bé del país i del partit".

stats