Política 01/05/2024

"Associar-se amb la UE significa continuar amb la lògica que ha impregnat la història d’Andorra"

Així ho ha comunicat el cap de Govern, Xavier Espot, a través d'un missatge a les xarxes socials

Joel Picón
2 min
El cap de Govern, Xavier Espot, a una roda de premsa passada

Andorra la VellaL’Acord d’Associació entre Andorra i la Unió Europea, segons les paraules del cap de govern Xavier Espot, significa "continuar amb la lògica que ha impregnat la història d’Andorra", fent referència també a les darreres legislatures.

Així ho ha fet públic a través d'un comunicat a les xares socials on Espot ha subratllat la importància de garantir la seguretat jurídica i les condicions necessàries perquè empreses i professionals estrangers puguin establir-se a Andorra i contribuir amb l'economia, la innovació i el valor afegit.

"Aportar innovació i valor afegit a la nostra economia"

El futur de la nostra societat passa perquè els nostres joves puguin estudiar i treballar fora d’Andorra”, afirma el cap de Govern, destacant la importància de facilitar oportunitats per als ciutadans d’explorar més enllà de les seves fronteres. Això també inclou la possibilitat que empreses i professionals del Principat puguin treballar a escala mundial, a causa de les noves regles que ofereix l’Acord d’Associació.

Empreses i professionals d’arreu es puguin instal·lar a Andorra, amb garanties i seguretat jurídica, per aportar innovació i valor afegit a la nostra economia” ha afirmat Xavier Espot

"’L'acord d’associació amb la UE és fruit d’una visió de futur duta a terme pels successius governs"

Finalment, el cap de Govern va subratllar la importància de l'acord, va destacar que "és fruit d’una visió de futur" que s’ha gestat durant més de 15 anys, amb el consens i l’aposta compartida dels successius governs per assegurar la prosperitat economicosocial d’Andorra i el benestar dels ciutadans. Cal recordar que ja es pot llegir la versió en anglès de l'Acord d'Associació.

stats