Política 01/09/2022

El PS vol la documentació del concurs pel transport sanitari

Vela i López es reuneixen amb els treballadors del servei per conèixer la problemàtica

ARA Andorra
1 min
El president del grup parlamentari socialdemòcrata, Pere López, i la consellera general, Susanna Vela, durant la reunió amb els treballadors del transport sanitari.

Andorra la VellaLa consellera general socialdemòcrata Susanna Vela ha tramitat aquest dijous una demanda d’informació en relació al darrer concurs i adjudicació del transport sanitari assistit no medicalitzat, convocat l’any 2021. Així, es demana el plec de bases del concurs, les ofertes presentades, l’acta de licitació i l’informe d’adjudicació.

De la mateixa manera, Vela vol accés als contractes i ampliacions de contractes signats amb les diferents concessionàries, així com les actes de les reunions realitzades entre el poder adjudicador i els adjudicataris del concurs.

La demanda d’informació s’ha completat després que el president del grup parlamentari socialdemòcrata, Pere López, i la pròpia consellera, Susanna Vela, s’hagin reunit amb representants dels treballadors del servei de transport sanitari afectats pel concurs vista la tensió de la que s’ha fet ressò la premsa els darrers dies.

stats