Política 29/01/2023

Sílvia Riva, preferida per liderar la territorial de DA a la capital

El partit considera que la ministra pot fer un resultat correcte

ARA Andorra
1 min
La ministra de Cultura i Esports, Sílvia Riva.

Andorra la VellaL'aliança entre Pere López i Jaume Bartumeu ha obligat els demòcrates a activar el 'pla B' a Andorra la Vella. La pràctica totalitat dels càrrecs del partit consideraven que Conxita Marsol havia de liderar la llista territorial a la capital perquè era la millor (o l'única) opció de poder guanyar en el feu del PS. Els vots que Bartumeu aporta a la 'panera progressista' situen a la coalició tant per davant en les previsions que els demòcrates ja no es veuen amb cor de demanar Marsol que faci de Tom Cruise.

El 'pla B' sempre ha tingut nom i cognoms: Sílvia Riva. La ministra de Cultura i Esports sempre ha manifestat que es troba a disposició del partit. Tot i conèixer la dificultat de l'empresa, no ha rebutjat liderar la territorial d'Andorra la Vella. Segons fonts pròximes al partit, es considera que Riva pot fer un resultat correcte i tampoc hi ha cua d'aspirants.

L'escenari serà molt diferent si els demòcrates han d'anar 'sols' o tenen un pacte amb els liberals. La presència d'una llista liberal encara els hi restaria més vots. Les mateixes fonts van comentar que si hi hagués pacte podria arribar una llum d'esperança segons sigui la llista que Concòrdia té previst presentar a la capital i que és el gran escull que hauria d'eludir la coalició López-Bartumeu.

stats