Premium 29/04/2014

Ara.ad, una eina per conèixer Andorra

2 min

NEIX UNA NOVA font d’informació. Innovador i valent, aquest nou canal d’actualitat veu la llum amb l’objectiu d’explicar Andorra al món a través de la seva pròpia llengua, el català.

L’edició andorrana de l’ARA -a través de suplements temàtics en paper i del portal Ara.ad- arriba amb vocació de servei públic i sentit de país. Amb continguts atractius per a la majoria de lectors d’arreu dels territoris de parla catalana.

És possiblement el mitjà que faltava en l’ecosistema informatiu del Principat, on actualment conviuen altres mitjans de comunicació d’abast nacional. Amb el degut respecte i reconeixement, aquesta nova oferta mediàtica aspira a creuar fronteres i recollir el testimoni d’aquell celebrat “Aquí Ràdio Andorra” que va posar el nom d’aquest país al mapa del món entre el 1939 i el 1981.

Sovint Andorra és una gran desconeguda més enllà dels 468 km que ocupa. Amb aquest neguit ben present, l’ARA inicia una nova singladura amb una edició pensada i feta per explicar que en aquest petit territori del sud d’Europa hi estan passant coses importants, històriques. L’obertura econòmica, la innovació turística i la modernització d’un país mil·lenari que ha sabut preservar la seva identitat en són alguns exemples.

A partir d’avui l’ARA disposa de la peça que faltava al trencaclosques. A les edicions de Catalunya, el País Valencià i les Balears s’hi afegeix una edició que el lector trobarà periòdicament en forma de suplement i diàriament en el portal de l’Ara.ad. Informació en temps real, notícies, actualitat, reportatges, entrevistes, agenda. La crònica diària d’Andorra en format escrit, fotogràfic i audiovisual. Un nou concepte informatiu a l’abast de tots aquells a qui ens agrada llegir, conèixer, explicar i compartir el que passa a Andorra.

stats