El SEP decidirà el seu posicionament vers la llei del cos docent el 3 de maig

El sindicat ha enviat un petit qüestionari als afiliats on els demana l'opinió en relació a alguns aspectes claus del text 

El posicionament, a favor o en contra, de la futura nova llei del cos docent i les accions a dur a terme per part del Sindicat de l'Ensenyament Públic (SEP) es decidirà el proper 3 de maig en assemblea general extraordinària. Així ho han informat des del sindicat a través de la convocatòria de la trobada pels inicis del mes que ve. La reunió entrarà a valorar la darrera versió de la llei que el ministre d'Educació i Ensenyament Superior, Eric Jover, ha estat presentat aquestes darreres setmanes a tots els claustres dels centres educatius i també es valoraran com han transcorregut les trobades. 

Per tal de tenir una idea aproximada i prèvia a l'assemblea, el SEP ha enviat un petit qüestionari als afiliats on els demana el posicionament en relació a alguns aspectes claus de la llei, com la nova proposta de jubilació, el període de vacances, la jornada laboral o la pèrdua de la condició de funcionari. Finalment també es demana als sindicalistes que apuntin quines han de ser les línies de reclamació prioritàries, ja que abans de la celebració de l'assemblea encara hi haurà, com a mínim, una reunió més amb el ministeri.

De fet, aquest mateix dilluns hi ha prevista una trobada entre el SEP i el ministre Jover on el sindicat presentarà els resultats de l'enquesta. L'assemblea general, que se celebrarà en primera convocatòria a les 18 i en segona convocatòria a partir de dos quarts de set de la tarda a la sala d'actes del comú d'Escaldes-Engordany, també servirà per analitzar el pla d'acció posterior a les jornades de vaga.