Tallat l'accés a França per la RN22 a causa de la neu

Al llarg d'aquesta nit de dissabte i a primera hora del matí s'han necessitat cadenes a tot el Principat 

La segona jornada de nevades està sent més intensa que la que es va viure aquest passat divendres. Al llarg d'aquesta matinada les nevades s'han mantingut presents a tot al país, obligant als vehicles a portar cadenes o equipaments especials per desplaçar-se per tot el Principat. Segons s'informa des del servei de mobilitat, la neu ha obligat tancar l'accés a França per la RN22 i també està tallada l'arribada al Port d'Envalira i l'accés a Arcalís per la CG3.  Els equipaments especials són obligatoris a partir d'Encamp i a partir de la Massana. 

Passat el migdia, el Port d'Envalira s'ha reobert al trànsit i els equipaments especials s'ha reduït a la CG2 a partir de Cannillo, a la CG3 a partir de Sornàs i a la CG4 a partir d'Erts. 

La previsió meteorològica apunta que les nevades s'han de desplaçar cap al nord al llarg del matí i abandonar Andorra cap a la tarda. El fort vent, però, està augmentant la sensació de fred i està provocant rafegues que poden arribar fins als 120 quilòmetres.

Aquesta segona jornada de nevades i fort vent, ha coincidit amb l'obertura parcial de Grandvalira. Els sectors del Tarter, Soldeu, Grau Roig i el Pas de la Casa estan oberts, Canillo i Encamp estan tancats. Segons s'informa des de Grandvalira han caigut 25 centímetres de neu. La cota mínima de neu se situa a 30cm i la màxima a 70. Vallnord ja va obrir aquest passat divendres les portes al públic.