Societat 06/10/2021

Adjudicades les obres d'un tram més del passeig del riu d'Escaldes

El tram objecte d'intervenció serà el que va del carrer de la Constitució a l'edifici de l'Espai Jovent del Prat del Roure

ARA Andorra
2 min
El passeig del riu en el tram abans d'arribar a l'Espai Jovent.

Escaldes-EngordanyEl comú d'Escaldes-Engordany ha adjudicat per un import de 83.660 euros els treballs de reforma i embelliment del tram del passeig del riu comprès entre el carrer de la Constitució i l'edifici de l'Espai Jovent del Prat del Roure. L'adjudicatària és l'empresa SIMCO.

Aquests treballs donen continuïtat als que ja s'han fet entre els carrers de la Constitució i Copríncep de Gaulle i la previsió inicial és que aquestes obres puguin estar enllestides en sis setmanes, tal com va informar la corporació comunal quan es va licitar el concurs. En total seran 340 metres lineals que es pavimentaran segons el reglament per a la construcció de voravies. Abans s’haurà de retirar el panot de pissarra i la rajola de riu existents. A més pavimentar-ho, s’instal·laran bancs nous, expenedors de bosses per a gossos i papereres.

Quan la remodelació d'aquest tram estigui enllestida ja només quedaran uns 200 metres de passeig per embellir.

Les obres que ja s'han dut a terme i que han servit per millorar el paviment i el mobiliari urbà han tingut un cost de 230.000 euros.

D'altra banda, el comú ha adjudicat també per un import de 48.960 euros els treballs d'inventari patrimonial del comú a l'empresa IPP Inventaris, que va ser la que va presentar una millor oferta econòmica i que ha obtingut una millor puntuació, tal com consta publicat aquest dimecres al Butlletí Oficial del Principat d'Andorra (BOPA).

A més, el comú d’Escaldes-Engordany també ha convocat un concurs per a la contractació d’un enginyer d’instal·lacions perquè porti a terme la redacció del projecte elèctric, de climatització i seguretat contra incendis i direcció de l’obra de reforma de les plantes quarta i -3 de casa comuna. El termini de presentació de les ofertes finalitzarà el dia 5 de novembre, a les 15 hores. La previsió és que els treballs s’iniciïn l’any que ve i tenen per objectiu posar al dia les instal·lacions de l’edifici comunal per garantir un millor servei a la ciutadania.El

stats