Societat 04/04/2022

Andbus engega el seu projecte solidari, per ajudar entitats del país

La primera asociació que se'n beneficiarà serà Assandca

ARA Andorra
1 min
Base Operativa d’ANDBUS a Andorra la Vella.

Andorra la VellaL'empresa ANDBUS ha engegat el seu projecte solidari anomenat ANDBUS SOLIDARI. L'empresa de transports andorrana ha ubicat a cadascun dels vehicles de la seva flota, tan de línia regular, discrecionals o privats un codi QR que permet una enquesta de qualitat de només cinc preguntes. Cada enquesta finalitzada comptabilitzarà de cara a fer una valoració. Paral·lelament, es parlarà amb una ONG o Associació andorrana per establir quina necessitat tindrien i el cost que suposaria l'aportació. El cost de la necessitat es valorarà amb enquestes i serà aquest nombre l'objectiu a aconseguir. ANDBUS no donarà diners a cap entitat, lluirarà el material que es necessiti, un cop obtingut l'objectiu.

En el web de la companyia s'ha ubicat una icona específica del projecte solidari on es podrà fer un seguiment de l'acció en curs, del comptador amb el nombre d'enquestes i les que falten per arribar a l'objectiu.

 

El primer projecte estarà destinat a ASSANDCA. L'entitat que lluita contra el càncer, en breu, disposarà d'un local que caldrà moblar. Tot aquest equipament serà el que doni ANDBUS, un cop aconseguides 5000 enquestes que és com s’ha valorat el cost del mobiliari que es lliurarà.

 

El projecte solidari no té una durada determinada sino que va per objectiu de nombre d’enquestes comptabilitzades. Un cop finalitzi una acció, es tornarà activar tot el procés una altra Entitat o ONG del país.

stats