Societat 25/03/2022

Andorra Turisme destina 100.000 euros als treballs per emplaçar la carpa del Cirque du Soleil

El comú d'Andorra la Vella assumirà el pagament del 30% del cost final

M. P.
1 min
Els treballs que s'estan duent a terme a l'aparcament de la plaça de Braus.

Andorra la VellaAmb la voluntat d'encabir la carpa que acollirà les diferents actuacions del Cirque du Soleil, Andorra Turisme i el comú d'Andorra la Vella van iniciar ja fa uns dies una sèrie d'actuacions a l'aparcament de la plaça de Braus per tal de donar més amplitud a la zona. Actualment, s'està treballant per rebaixar el talús i permetre així una col·locació més àgil de l'equipament. Dies enrere també s'han retirat alguns arbres amb la mateixa finalitat.

Segons ha explicat aquest divendres la cònsol major d'Andorra la Vella, Conxita Marsol, arran d'una pregunta formulada pel conseller del PS + Independents, Sergi González, les obres, adjudicades per Andorra Turisme, tenen un cost aproximat de 100.000 euros, dels quals el comú de la capital n'abonarà entre el 25 i el 30% "tenint en compte que més tard serà de la nostra propietat".

L'espectacle 'MUV' del Cirque du Soleil es podrà veure a partir del 2 de juliol i fins al 31 del mateix mes de dilluns a divendres, excepte l'últim diumenge que mes, ja que també es farà un últim passi de tancament.

stats