Societat 08/06/2022

Andorra la Vella torna a convocar les obres per rehabilitar el viaducte de Doctor Vilanova

En cas que alguna empresa guanyés el concurs, els treballs durarien aproximadament 9 mesos

ANA
1 min
El carrer Doctor Vilanova.

Andorra la VellaEl comú d'Andorra la Vella ha tornat a convocar un concurs nacional per adjudicar les obres de rehabilitació del viaducte del carrer Doctor Vilanova, concretament, del tram que va des de la plaça Rebés fins a la rotonda de l'edifici administratiu del Govern. El concurs ha sortit publicat aquest dimecres al Butlletí Oficial del Principat d'Andorra, ja que l'anterior concurs que va llençar la corporació va quedar desert.

El comú ja va aprovar el setembre passat un crèdit extraordinari d'1,4 milions d'euros per poder efectuar les obres. Aquesta rehabilitació respon als resultats d'una auditoria, la qual va indicar que calien unes obres de reforç estructural a la zona, com tractaments de formigó al forjat de l'entrelligat. Cal recordar, que el baixador del carrer Doctor Vilanova data de l'any 1977.

Les empreses tenen fins a les 15 hores del 8 de juliol per presentar les ofertes, les quals s'obriran l'11 de juliol a les 10.30 hores. En cas que alguna empresa guanyi el concurs, el termini de les obres seria d'aproximadament 9 mesos.

stats