Societat 23/06/2024

Apallissa la filla després d'enxampar-la carregant un cigarret electrònic

La menor tenia prohibit per part de la seva progenitora la utilització de les cigarretes electròniques

ARA Andorra
1 min
Una mare apallissa la filla perquè estava carregant un cigarret electrònic

Andorra la VellaL’Hospital Nostra Senyora de Meritxell va avisar la policia perquè una menor havia estat agredida. La noia assegurava que havia estat la seva mare. La policia va obrir una investigació al voltant del possible delicte per part de la mare.

Els fets haurien tingut lloc quan la mare hauria entrat a l’habitació de la filla sense avisar. Va trobar que la noia estava carregant una cigarreta electrònica amb un endoll. Com la mare li tenia prohibit l’ús de cigarretes electròniques, hauria començat a agredir-la. Segons la menor, la va colpejar en el rostre en diferents ocasions. Concretament, li hauria donat bufetades i cops de puny.

L’informe mèdic indicava que “la menor presenta hematoma en pavelló auricular i periorbitari dret, i equimosis malar i cervical esquerres”. La noia va assegurar que les agressions per part de la mare havien tingut lloc també anteriorment. La investigació hauria confirmat la versió de la filla.

Es va considerar que els fets “són constitutius del delicte menor continuat de maltractament en l’àmbit domèstic fet sobre menor i de la contravenció penal de lesions doloses”. I condemnada a sis mesos i mig de presó condicional que si no vol complir a la presó ha d’estar dos anys sense ser cap altra pena delictiva.

stats