Societat 07/04/2021

Arrenca la segona setmana de les 'Pasquaolimpíades' d'Encamp

Hi prenen part infants d'entre 6 i 12 anys i joves d'entre 12 i 18 anys

ANA
1 min
Infants d'Encamp durant les 'Pasquaolimpíades'.

EncampEl comú d'Encamp arrenca la segona setmana d'activitats de Pasqua a la parròquia i al Pas de la Casa amb més de 90 inscrits. Les 'Pasquaolimpíades' consten de dues setmanes plenes d'activitats per a infants i joves de la parròquia, amb l'objectiu de promocionar esports poc coneguts a través del joc. Hi prenen part infants d'entre 6 i 12 anys i joves d'entre 12 i 18 anys. Durant aquesta segona setmana, se celebrarà una jornada multiesportiva; una cursa d'orientació; un torneig; una cursa de relleus, i una sortida al 360 Xtrem.

La setmana passada les activitats van girar al voltant del cinema i la pel·lícula 'Brúixola daurada'. Es va desenvolupar un pla de treball per, a través de l'afinitat amb els animals i la projecció d'aquest film, aprendre a descriure les emocions.

Entre les activitats dutes a terme, s'hi van afegir una sortida al Palau de Gel i una tarda de piscina al Centre esportiu del Pas, en la qual es van desplaçar tots els participants de la vila d'Encamp.

La voluntat del comú és organitzar setmanes temàtiques durant les vacances escolars, amb la finalitat de promocionar l'educació en el lleure i donar resposta a les necessitats de conciliació de la vida laboral a les famílies.

stats