Societat 16/02/2021

A la baixa la xifra de positius diaris

Des d'aquest dilluns són 17 i en canvi 57 persones han estat donades d'alta

ARA Andorra
1 min
L'entrada a Urgències.

Andorra la VellaContinuen a la baixa les xifres de casos positius detectats al país. Així, en les darreres 24 hores la xifra de nous casos és de 17 amb la qual cosa el total des que es va iniciar la pandèmia del SARS-CoV-2 és de 10.555 persones contagiades. A més, creixen les altes, des d’aquest dilluns se n’han donat 57, amb la qual cosa les persones que han superat ja la malaltia és de 10.022. Sortosament, tampoc no cal lamentar cap nova defunció en les darreres hores i el total es manté en 107.

Pel que fa als casos actius, són 426, és a dir 40 menys que aquest dilluns. A planta de l’hospital Nostra Senyora de Meritxell hi ha un malalt menys, són onze en total, mentre que a la Unitat de Cures Intensives (UCI) es manté la xifra d’onze persones, si bé cal assenyalar que les que requereixen ventilació mecànica són nou, una menys que fa 24 hores. A la planta Covid-19 del Cedre continua sense haver-hi cap persona ingressada.

A més, avança la vacunació i, tal com ha informat el Govern, aquest dilluns van ser 83 les persones que van rebre el vaccí.

Pel que fa a l’impacte sobre la població escolar, disset aules estan sota vigilància activa (una més que dilluns), quatre de les quals total i tretze parcial, i dotze es troben en vigilància passiva, la qual cosa significa vuit menys.

stats