Societat 24/06/2021

Les 'bruixes' tornen al centre d'Encamp

Enguany s'han distribuït una desena de carpes al llarg del carrer Major

ANA
1 min
Algunes de les tarotistes durant la nit de les 'bruixes' d'Encamp.

EncampMalgrat que l'any passat la pandèmia ho va impedir, Encamp ha tornat a celebrar aquest dijous, i com és habitual cada 24 de juny, la nit de les bruixes, un esdeveniment que converteix el centre del poble en el més místic d'Andorra. Des de les nou del vespre i fins a la mitjanit, l'ambient esotèric transporta els visitants i curiosos a un món ple de misteris, on les 'bruixes', amb les seves arts endevinatòries, consulten la bola de vidre, tiren cartes i llegeixen les mans a tothom que s'hi presti.

Enguany hi ha hagut una desena de parades repartides al llarg del carrer Major, nou 'bruixes' i un 'bruixot', que han resolt tots els dubtes d'aquells que s'hi han apropat. A partir de tres quarts de nou, s'han començat a repartir els 200 passis gratuïts per a tot aquell que prèviament ho havia demanat, sigui d'Encamp o de la resta de parròquies del país.

Es tracta d'un acte que en celebrar-se a l'aire lliure ha permès l'acompliment de totes les mesures per evitar la propagació de contagis, ja que, a més, les entrades a cadascuna de les carpes on esperaven les tarotistes també s'han desenvolupat de manera esgraonada.

L'ambient del carrer Major d'Encamp durant la nit de les 'bruixes'.
Algunes de les tarotistes durant la nit de les 'bruixes' d'Encamp.
Algunes de les tarotistes durant la nit de les 'bruixes' d'Encamp.
stats