Societat 13/08/2019

Els propietaris del Punt de Trobada no tenien constància del mal estat del terreny

Esperen obrir les portes del centre comercial aquest dissabte

Marc R. Fort
1 min
Estat del centre comercial el dia de l'esllavissada. / M. R. F.

Andorra la VellaXavier Jordana, advocat de la família Cachafeiro, actuals propietaris del Punt de Trobada i llogaters del terreny on es troba el centre comercial, manté que els seus clients "no tenien cap constància de l'estat en el qual es trobava" la zona on es va produir l'esllavissada el cap de setmana i que va causar danys materials a la façana de l'edifici i a diversos locals. "Des del Govern ja ens han comunicat que ara per ara el risc és pràcticament inexistent; així i tot, el que hem de fer és reduir aquest mínim perill a zero", destaca Jordana en nom dels Cachafeiro.

En aquest sentit, formacions com el Partit Socialdemòcrata denuncien que el Govern tenia constància des del 2015 del perill que suposava el terreny. Per a Jordana, aquestes declaracions recauen merament en "estratègies polítiques" i "no tenen res a veure amb el sector comercial".

La prioritat pels propietaris del Punt de Trobada és, tal com ha explicat Jordana, "obrir el centre comercial el més aviat possible, i esperem fer-ho aquest mateix dissabte". Perquè això sigui possible, i segons ha explicat l'advocat de la família, "són molts els voluntaris que s'han ofert per ajudar a reparar els desperfectes, com ara gent d'altres centres comercials, treballadors del mateix Punt de Trobada, i fins i tot persones totalment alienes al negoci".

D'altra banda, tot i els inconvenients que l'incident ha causat i està causant en diversos aspectes, els Cachafeiro celebren que no s'hagi de lamentar cap dany personal.

stats