Societat 13/12/2023

Un centenar d'usuaris de l'FPNSM gaudiran d'un àpat mensual als restaurants McDonald's

L'objectiu del conveni és continuar fomentant la participació i la integració de les persones amb discapacitat

ARA Andorra
1 min
Un grup d'usuaris gaudint dels àpats que ofereix McDonald's Andorra

La Fundació Privada Nostra Senyora de Meritxell (FPNSM) i McDonald's Andorra reprenen el conveni de col·laboració signat l'any 2013. Concretament, McDonald's torna a convidar a un total de 100 persones ateses als serveis diürns i a la Llar residencial Albó de la fundació mensualment a poder gaudir dels seus àpats en qualsevol dels seus restaurants distribuïts arreu del país.

La principal novetat és el nou enfocament i la nova reorientació del conveni, ja que anteriorment les persones ateses no escollien el menú que volien 'in situ', i a partir d’ara ho podran fer en grups de màxim 6 o 7 persones, en el mateix establiment.

El president del Grup Pyrénées, Patrick Pérez, i la presidenta del patronat de l’FPNSM, Maria Pilar Díez, signant el conveni de col·laboració

L'objectiu del conveni és continuar fomentant la participació i la integració de les persones amb discapacitat, i després de la pausa obligada per la Covid-19, tant des del Grup Pyrénées com des de l'FPNSM s'han mostrat molt orgullosos de poder restablir novament aquest conveni. L’acte celebrat aquest dimecres al McDonald’s de l’avinguda Meritxell ha comptat amb la presència de la presidenta del patronat de l’FPNSM, Maria Pilar Díez, i el president del Grup Pyrénées, Patrick Pérez, com també amb un grup de persones ateses als serveis diürns de la Fundació.

stats