Societat 11/02/2021

Andorra la Vella endarrereix un dia l'obertura dels parcs infantils

Els comuns duen a terme els treballs per enllestir aquest espais

ARA Andorra
2 min
Agents de circulació del comú d'Encamp retiren les tanques que impedien l'entrada als parcs.

EncampAndorra la Vella endarrereix un dia l'obertura dels parcs infantils anunciada dimecres en la roda de premsa posterior al consell de ministres. Un usuari ha interpel·lat el comú de la capital sobre la raó per la qual les instal·lacions del Parc Central romanen tancades, i la corporació ha respost que s'obriran aquest divendres al matí per “complir amb les exigències sanitàries, com la instal·lació de dispensadors de gel, desinfecció constant i mesures per garantir els aforaments i ús de mascaretes dels usuaris”.

Els comuns han començat aquest dijous a obrir els parcs infantils després que el Govern prengués la decisió aquest dimecres que aquestes instal·lacions puguin ser ja utilitzades pels més petits de casa després de mesos de tancament. El comú d'Encamp és un dels que estan procedint aquest dijous a desprecintar i enllestir aquestes instal·lacions. Així, agents de circulació i operaris comunals estan duent a terme els treballs perquè les famílies puguin fer ús d'aquests espais. Cal recordar que el ministre de Salut, Joan Martínez Benazet, va anunciar aquest dimecres que els parcs infantils exteriors podrien reobrir però que cal evitar que s’hi produeixin aglomeracions i que és necessari que es faci ús de la mascareta. A més, va incidir en el fet que les corporacions comunals hauran de garantir una neteja freqüent de les instal·lacions.

Des de la Massana també han informat que dimecres, cap a la tarda-vespre, els operaris de via pública van treure les cintes i van netejar les instal·lacions perquè estiguessin en bones condicions. A més, es reforçarà "al màxim" la neteja dels parcs, tant de les zones de joc com dels lavabos.

El Prat Gran de la Massana.
stats