Societat 10/02/2021

El parcs infantils exteriors queden oberts des d'aquest dijous i s'allarga l'horari dels bars fins a les 8 del vespre

El nombre màxim de persones per taula a la franja horària de matí s'amplia a un comensal

ARA Andorra
1 min
Parc infantil exterior a la Massana

Andorra la VellaVista la tendència, lenta però progressiva, de millora de la situació epidemiològica al país, el Govern ha anunciat aquest dimecres que a partir de dijous els parcs infantils exteriors quedaran oberts al públic. Els recintes interiors romandran tancats. Caldrà l'ús de mascareta, procurar que no es produeixin aglomeracions i garantir una neteja i desinfecció freqüent. Pel què fa als parcs infantils interiors, “la possibilitat de transmissió del virus és molt més elevada i mantenim un criteri de prudència, doncs no podem avançar quan els podrem reobrir”, ha explicat el ministre de Salut, Joan Martínez Benazet.

Una altra mesura restrictiva que queda flexibilitzada és l'ampliació, una hora al vespre, de l'horari d'obertura de bars i cafeteries. El servei interior serà entre les 7 i les 12 hores. Al migdia, entre 13 i 15 hores i a la tarda quedarà entre les 16 i les 20 hores. A les terrasses de l'exterior, el servei serà ininterromput entre les 7 i les 20 hores.

També en referència a la restauració, el nombre màxim de persones per taula a la franja horària de matí en bars i cafeteries s'amplia a un comensal, i quedarà en un màxim de quatre.

Pel què fa a la resta de mesures que hi ha decretades per mirar de frenar els contagis del SARS-CoV-2 queden prorrogades fins el 17 de febrer.

stats