Societat 23/08/2022

El comú d'Encamp ofereix una plaça d'informador turístic

Al Departament de Turisme es facilitarà la informació i els aclariments complementaris corresponents a les especificitats operatives del lloc de treball

ARA Andorra
1 min
Els informadors turítics que treballaran aquest any per al comú amb la cònsol major, Conxita Marsol i el conseller de Cultura i Promoció Turística, Miquel Canturri.

EncampA través del Butlletí Oficial del Principat d'Andorra, el comú d'Encamp va publicar un edicte en el qual ofereix un lloc de treball d'informador turístic. Per presentar-se al procés de selecció cal que els aspirants es descarreguin el plec de bases de la convocatòria i la sol·licitud a la web www.comuencamp.ad o els recullin al Servei de Tràmits del Comú d'Encamp.

Al Departament de Turisme es facilitarà la informació i els aclariments complementaris corresponents a les especificitats operatives del lloc de treball. Al Departament de Recursos Humans es facilitarà la informació i els aclariments complementaris corresponents a les característiques d'aquest procés selectiu d'ingrés. Els detalls de l'oferta s'especifiquen a l'edicte.

stats