Societat 04/05/2022

Concurs lauredià per a implementar el bus a la demanda

El comú de Sant Julià de Lòria vol sumar-se a un servei que ja donen les parròquies d'Escaldes-Engordany, Encamp i Canillo

ANA
1 min
Una parada de bus al vial de Sant Julià de Lòria.

Sant Julià de LòriaSant Julià de Lòria vol unir-se a les parròquies d'Escaldes-Engordany, Encamp i Canillo pel que fa a la implementació del bus a la demanda. La conselleria de Circulació i Aparcaments del comú lauredià, segons publica aquest dimecres el Butlletí Oficial del Principat d'Andorra (BOPA), ha convocat un concurs públic nacional per a trobar l'empresa que s'encarregui del servei de transport públic parroquial a la demanda.

La voluntat de la corporació és reforçar el servei als quarts i també donar fluïdesa al trànsit al centre de la parròquia, donant un pas més cap a la sostenibilitat. Tal com fixa l'edicte, els interessats poden adreçar-se al Servei de Tràmits comunal per a recollir la documentació del concurs. El lliurament d'ofertes s'haurà de fer en aquest mateix espai abans del proper 1 de juny a les 13 hores, i l'obertura dels sobres tindrà lloc el 3 de juny, a partir de les 9 hores, a l'edifici administratiu del comú.

stats