Societat 23/04/2022

La Creu Roja inicia el quart enviament d'ajuda humanitària a Ucraïna

El comboi ha sortit aquest dissabte a la matinada i és previst que retorni al Principat al llarg de diumenge

ARA Andorra
1 min
La Creu Roja carrega les catoze tones de material humanitari.

Andorra la VellaLa Creu Roja Andorrana ja és camí de Lublín després de carregar els 32 palets que envia en el quart viatge d'ajuda humanitària als refugiats ucraïnesos que realitza l'entitat. En aquest quart comboi viatjarà un camió de gran tonatge, un vehicle de suport i set persones, ja que, tal com apunten des de l'ONG, durant la darrera missió es va trobar a faltar un intèrpret i un xòfer addicional per poder fer el viatge sense cap parada.

Així doncs, a Lublín s'han desplaçat cinc conductors, tres pel tràiler i dos pel vehicle de suport, un intèrpret i un delegat de la Creu Roja Andorrana. En total s'envien fins a catorze tones de material i està previst que el comboi torni cap a terres andorranes al llarg d'aquest diumenge.

Des de la Creu Roja també exposen que davant la gran quantitat de material que estan rebent per part de la ciutadania, s'està començant a treballar en l'organització d'un cinquè i últim comboi humanitari. De la mateixa manera que en la darrera expedició, no està previst traslladar nous refugiats al Principat.

La Creu Roja carrega les catoze tones de material humanitari.
La Creu Roja carrega les catoze tones de material humanitari.
stats