Societat 17/02/2022

Curs de conducció sobre gel per a joves de la capital al circuit Andorra - Pas de la Casa

ARA Andorra
1 min
Darrera edició del curs de conducció sobre gel per a joves al circuit Andorra - Pas de la Casa.

Andorra la VellaEl departament de Joventut del Comú d'Andorra la Vella organitza per segon any consecutiu, i després de la bona acollida que va tenir l’any passat, el curs especialitzat de conducció sobre gel, conjuntament amb l’Automòbil Club d’Andorra (ACA). L’activitat, que té per objectiu promoure la conducció segura dels joves en condicions adverses com el gel i la neu, es durà a terme el cap de setmana del 19 i 20 de març al circuit Andorra del Pas de la Casa.

El curs ofereix dues hores de classes de conducció al circuit i s’adreça a joves d’entre 16 i 21 anys censats a la parròquia d’Andorra la Vella. A més. Segons indiquen des del Comú, la iniciativa està "altament subvencionada" pel departament de Joventut i per l’ACA, amb la idea de poder oferir un "preu popular i posar facilitats a les famílies". Així doncs, el preu per als participants de 16 a 17 anys és de 20 euros i de 35 euros per als joves de 18 a 21 anys.

Durant la formació es recrearan situacions de risc que es generen a la carretera quan hi ha nevades o gel amb l’objectiu que els participants aprenguin els durant recursos necessaris per evitar accidents. Enguany s’ofereixen novament 32 places, les mateixes que l’any passat i que es van exhaurir davant l’elevada demanda dels joves.

Les inscripcions ja estan obertes i les places es poden reservar al telèfon 730 007, al WhatsApp 611 842 o al correu electrònic joventut@comuandorra.ad.

stats