Societat 19/11/2023

El dard de Montaner a Escalé "La que ha oferit un diàleg és la Sra. Marsol"

Montaner va expressar la seva desaprovació pel fet que el grup de Concòrdia no hagués presentat cap esmena ni modificació al projecte de llei

ARA Andorra
1 min
Carine Montaner dirigint-se a Cerni Escalé durant la sessió del Consell

Andorra la VellaLa sessió sobre habitatge al Consell General es va convertir en un escenari de confrontació quan Carine Montaner, representant destacada de l’oposició, va llançar crítiques contundents cap a Concòrdia durant la seva intervenció.

Montaner i el grup parlamentari Andorra Endavant, van expressar la seva desaprovació pel fet que el grup de Concòrdia no hagués presentat cap esmena ni modificació al projecte de llei que proposa allargar les pròrrogues dels contractes de lloguer fins al 2027.

En les seves paraules, “El seu grup no ha presentat cap esmena a l’articulat, ni una línia per modificar la llei de modificació del projecte de llei“ va declarar Montaner.

Es va poder veure al Cap de Govern i la ministra Marsol rient en sentir a la presidenta d’Andorra Endavant: “Señor Escalé en el marc d’aquest debat monogràfic parla de l’oferiment de Concòrdia de Diàleg, en realitat la que ha oferit un diàleg és la Sra. Marsol, al Cesar el que és del Cesar”, va afirmar Montaner afegint que aquest Govern havia escoltat activament a l’oposició.

Montaner a Escalé
stats