Societat 10/01/2021

Defunció d'un resident de Sant Vicenç d'Enclar ingressat al Cedre

Salut notifica la detecció de 67 nous casos durant les darreres hores

Ana
1 min
L'entrada del Cedre. / ARXIU

Andorra la VellaUn resident de la clínica geriàtrica Sant Vicenç d'Enclar que estava ingressat a la planta Covid del Cedre ha traspassat durant les darreres hores. Segons ha informat el Govern, aquesta nova mort eleva a 86 les víctimes totals per coronavirus des de l'inici de la pandèmia. Es tracta del segon dia consecutiu que el Principat registra defuncions. La darrera va ser aquest dissabte, quan un resident de Salita ingressat a planta de l'hospital Nostra Senyora de Meritxell va perdre la vida.

D'altra banda, malgrat que el nombre de nous contagis ha davallat respecte dels notificats aquest dissabte, Andorra registra 67 nous casos, fet que provoca que el nombre de contagis totals ja pugi fins als 8.653, dels quals 7.796 corresponen a la segona onada. Actualment els casos actius ja són 843 i les lates totals se situen en 7.724.

A l'hospital Nostra Senyora de Meritxell hi ha 18 persones ingressades a planta i 5 a l'UCI, on tres d'elles continuen sota ventilació mecànica. Al Cedre són 23 les persones ingressades.

Finalment, pel que fa a la població escolar, hi ha dues aules sota vigilància activa total i tres en vigilància passiva.

stats